Tilannekatsausta…

23 huhtikuun, 2008

Kiitos kaikille Aadaa muistaneille. Jalka paranee mukavasti. Vesihoitoa on annettu iltaisin eli suihkuteltu haavaa. Eläinlääkäri sanoi, ettei se tarvi mitään muuta.

Tänään Aada sai herkkuruokaa. Keitettyjä kaloja ja oikein ison läjän. Herkut olivat niin mieleisiä, että se nosti metelin, kun Wilma yritti tulla samoille apajille. Siis meidän Aada, joka useammin siirtyy syrjään kuin puolustaa ruoka-astiaa. 🙂 No on se hyvä Wilmallekin välillä näyttää taivaan merkit, kun se tuppaa aina pomottamaan Aadaa kuus-nolla. Ja Wilmalle oli sitäpaitsi jo omat ruuat.

Kotisivut ovat uusiutumassa. Anne tekee meille uudet sivut, koska itse olen niin saamaton, kiireinen, lyhytpinnainen tai yksinkertaisesti niin tyhmä, etten saa niitä sivuja väsättyä tuonne Joomlaan. Aina kun pääsen koneelle kokeilemaan niin tytär roikkuu jaloissa tai tulee jotain muuta keskeytystä. SItten kun on vielä kaikki harrastukset päälle, niin päätin, että kyllä tämä blogin päivitys saa piisata mulle ja muuten sivujen teon jätän Annen harteille. 🙂 Maija onkin tehnyt meille jo parit sivut, joten hänen ”hyväntekeväisyyttään” emme käytä tällä kertaa hyväksi. Terveisiä vaan Maijalle! 😉

Että eiköhän ne uudet sivut sitten ilmesty piakkoin teidän muidenkin nähtäväksi.

Palaillaanpa taasen asiaan.

-tuija

 

 

One Response to “Tilannekatsausta…”


  1. Mukavaa, että Aadan jalka paranee toivottuun tahtiin!! 🙂 Mosse lähettää siihen vielä sellaisen ekstraterveyspuhalluksen.

    Uusia sivuja odotellessa…

Jätä kommentti